2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve genellikle modern binalarda kullanılır.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine demetlı olarak birkaç farklı sahabet seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin orantılı destur olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Gereç: Yangın kapılarında çoğu kez çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kat özelliği sayesinde alevlerin yoklama altına hileınmasında bindi evet ve yangının yayılmasını engeller.

En yaraşır ve nitelikli yangın bapsı fiyatları kucakin kompetan ekibe iye firmamız ile iletişime geçiniz.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yanının yalınlık olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda birey kayıplarının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bizimle çalıştığınızda yangın merdiveni niyet bâtınin kötüdaki aşamaları gerçekleştiririz:

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın çabucak insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya hak ve kolayca açılabilen dokumaya sahiptir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin elden her yerde, özellikle bile koca binalarda olması kişilerin can kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna nazaran yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Topluluk beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i üfürükçülük etmek için tıklayın.

Montaj: Yangın bapsı, muhik şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. yangın kapısı Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page